KP4 – Mirošov (8.1.2023)

V neděli 8. 1. 2023 proběhlo již 4.kolo krajského přeboru mladších žáků plzeňského kraje. Turnaje, který pořádal tentokrát oddíl Sokola Mirošov se za náš klub zúčastnilo jedno družstvo, které jelo sbírat cenné zkušenosti.

Ačkoli naši borci všechny zápasy prohráli v poměru 2:1, kdy poslední tiebreakový set prohrávali velmi těsně, trenéry potěšila zejména předvedená hra. Zejména pokusy o útočnou hru zakončenou smečí. Občas se našim borcům podařila vyhrát i nějaká delší výměna. Co však zůstává starou bolestí je zpracování prvního balonu, příjem. Dalším nešvarem, který se projevil, je nepozornost hráčů ve hře, zejména když soupeř ihned a bez váhání přehrál balon na naši polovinu k nám. Co naopak terény moc nepotěšilo, že když se týmu nedařilo, nedošlo k semknutí hráčů a snaze zápas zvýšeným naszaením otočit. Naopak na všechny padl strašák odehrát aktivně balon, přijmout si jej a nenechat jej spadnout na zem.

Jako trenéři věříme, že to bylo pro všechny hráče poučné a získali cenné zkušenosti, které zúročí v budoucnu. Také doufáme, že se borci opět vrátí na vítěznou vlnu.

Bude tedy nutné na trénincích hodně pracovat, a to i na sebedůvěře.

Trenéři:

 

Petr Vydra, Karel Janeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *