Pátý turnaj barevného minivolejbalu dvojic (6. 4. 2024)

V sobotu 6. 4. 2024  proběhl již pátý turnaj barevného minivolejbalu dvojic. Turnaj pořádal sportovní klub Šťáhlavy. Klání se zúčastnilo téměř 50 dvojic ve třech kategoriích na 8 hřištích.  Klub USK nasadil 2 družstva do červeného volejbalu.

První dvojice s názvem USK 1 hrál ve složení Matouš Křovák a Jiří Šemora. U této dvojice záleželo, jak se povedl začátek utkání, pak se dařilo nebo nedařilo celé utkání. Povedlo se vyhrát dvě utkání, z ostatních pěti proher byli některé hodně těsné i o jeden bod. Znamenalo to 7 místo ve skupině a boj o 13. místo, které borci vybojovali.

Druhá dvojice ve složení Arsenii Pominchuk a Adam Kamínek. Na této dvojici byla od začátku vidět snaha vrátit každá balon soupeři, i když se první úder do míče nepodařil. Z počátku hráče deprimovali prohry, hlavně ty těsné. Poslední dva zápasy se povedlo vyhrát a bylo z toho 6 místo ve skupině. Boj o jedenácté místo ale prohráli o 3 body i díky únavě , která byla na borcích znát, soupeř střídal 3 hráčky.

Na závěr je třeba pochválit všechny hráče za předvedenou hru a reprezentaci klubu. Škoda, že nejsou borci schopni použít vše, co se učí při tréninku. Je třeba podotknout, že soupeř byl zkušenější a využil každé nepozornosti. 12 a 13 místo z 18 nevypadá lichotivě, ale předvedená hra nevypadala špatně i borce sport očividně bavil.

Trenéři: Petr Vydra, Pavel Šemora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *