Krajskýho přebor čtyřek (17.3.2024)

V neděli 17. 3. 2024 se uskutečnilo poslední 6. kolo krajského přeboru čtyřek plzeňského kraje. Toto poslední kolo pořádal náš klub USK Slavie Plzeň a všechna utkání se odehrála v hale Pedagogické fakulty ZČU Plzeň. Toto místo naši borci dobře znají, protože zde hraje ligové zápasy i náš „A“ tým, čehož jsou borci účastni, aby při podávání balonů vstřebali volejbalové dovednosti od těch zkušenějších.

Náš klub měl tentokrát přihlášena dvě družstva., dále dorazil jeden tým Sokola Mirošov. Bohužel, kvůli úrazům a nemocem nedorazilo družstvo Volejbal Klatovy. Po dohodě trenérů, a aby si borci zahráli, rozhodli jsme se hrát všechny zápasy na tři sety.

Tým USK A hrál ve složení Michal Bouše, Jakub Schejbal, Daniel Juhás, Filip Uhlík. Sehrál první zápas proti družstvu Sokola Mirošov. Soupeře se povedlo zatlačit dobrým podáním, svojí roli sehrála i pozornost v poli a tak zápas skončil zaslouženým vítězstvím 3:0 (25:7, 25:15, 25:21)

Druhý zápas odehrálo tým USK B ve složení Jaroslav Duchek, Vasyl Marina, Martin Navrátil, Michal Dvořák, opět proti týmu Sokola Mirošov. I v tomto zápasu sehrálo významnou roli podání, pokud se dařilo. Překvapivě i některé výměny byly delší. Nakonec i náš druhý tým porazil soupeře 3:0 (25:21, 25:15, 25:13)

Na závěr si to naši borci rozdali proti sobě v posledním zápase a my jako trenéři jsme se rozhodli, že jim do toho nebudeme mluvit. Zápas skončil vítězstvím zkušenějších borců USK A 2:1 (25:15, 25:11, 23:25). Bylo vidět, že hráči na obou stranách vědí, co mají hrát. Našlo se několik  výměn, kdy balon opakovaně přeletěl sít.

Tato krajská soutěž pro naše boce  těmito utkání skončila. Umístili se zaslouženě na prvním místě. Gratulujeme a nepolevujeme v práci

Trenéři Petr Vydra a Karel Janeček.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *