Čtvrté kolo krajského přeboru čtveřic (24.3.2024)

V neděli 24. 03. 2024 proběhlo předposlední, čtvrté kolo krajského přeboru čtveřic středočeského kraje. Toto kolo se tentokrát hrálo v městské hale v Mladé Boleslavi. Tým USK Slavia Plzeň reprezentovali Michal Bouše, Jakub Schejbal, Daniel Juhás, Jaroslav Duchek, Vítek Martínek a Marina Vasyl. Po předchozích nedobrých výsledcích jsme byli nalosováni do poslední skupiny D. Tato skupina byla čtyřčlenná a hrálo se pouze o pořadí na 9-12 místě.

Prvním soupeřem bylo Kladno A.  Naši borci nastoupili s odhodláním a hned od začátku se povedlo soupeře zatlačit podáním. Je třeba konstatovat, že v tomto zápasu borci nezkazili ani jedno, také se snažili rozehry zakončit útokem. To všechno vedlo k výhře 2:0 (25:11, 25:23). Druhý zápas svedli borci proto týmu PODĚSport B. I v tomto případě soupeř udělal více chyb a tento zápas se nám také povedlo vyhrát 2:0 (25:13, 25:11). Posledním soupeřem ve skupině byl tým Odolena Voda C. Tento zápas byl nejvíce vyrovnaný a plný dlouhých výměn.  Pozornost ve hře byla na obou stranách i pokusy o zakončení výměny útokem. Rozhodovaly tak zbytečné chyby, kdy si naši borci dávali přednost, kdo zahraje balon. Nakonec po třetím rozhodujícím setu se radovali borci z Odoleny Vody, náš tým prohrál 1:2 (26:24, 20:25, 11:15). Tím pro nás turnaj skončil a mohli jsme jet domů.

Závěrem můžeme říct, že se hra borců se stále zlepšuje, i když je třeba konstatovat, že borci mají problémy aplikovat do hry to, co se učí na tréninku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *