Krajský přebor čtyřek plzeňského kraje (11. 2. 2024)

V neděli  naši borci odehráli 5. kolo krajského přeboru čtyřek plzeňského kraje. Tentokrát soutěžní klání turnaj pořádalo družstvo Volejbal Klatovy. Kromě našich borců a týmu Klatov se soutěže zúčastní ještě tým Sokola Mirošov. Při prezentaci borců jsme zjistili zvýšenou ochotu jet  hrát a tak jsme vytvořili dvě družstva, aby se i naši další borci „otrkali“ v nezapočítávaných přátelských zápasech.

V týmu USK „A“ nastoupili Jakub Schejbal, Daniel Juhás, Martin Navrátil, Michal Bouše a Filip Uhlík. Hned první zápas nastoupilo naše družstvo proti týmu Klatov. Borci nastoupili odhodlaně a snažili se zakončovat výměny smečí, což se bohužel nedařilo úspěšně realizovat. Velká spousta pokažených míčů vedla k tomu, že k velké nelibosti trenérů borci změnili systém hry na opotřebovávací volejbal, kdy se čekalo na chyby soupeře.  Zápas skončil 2:1 (25:13, 19:25, 15:11). Druhý zápas proti Mirošovu měl trochu jiný obraz. Nekazilo se podání, došlo sice občas k nedorozumění v mezihře, ale jinak se dařilo nutit soupeře k chybám. Kladem byl téměř bezchybný servis. To vedlo k výhře 2:0 (25:9, 25:20).

Tým USK „B“ hrál ve složení Michal Dvořák, Zdeněk Vozár, Maxim Skyban, Vasyl Marina. První zápas nastoupili borci proti týmu Mirošovu. Zápas byl hodně vyrovnaný plný chyb na obou stranách. Šťastnější byl nakonec Mirošov,  Který vyhrál třetí zkrácený set i vinou šesti zkažených servisů v řadě na konci setu. Výsledek 1:2 (23:25, 25:20, 15:17). Druhý zápas proti Klatovům se borcům dařil servis, zápas byl opět vyrovnaný, hráči se snažili o hru na tři, svojí roli hrála i pozornost.  Zápas skončil vítězstvím ve třetím setu, i když vedení 8:0 se nakonec změnilo v dramatický konec, za což mohly chyby v mezihře. 2:1 (25:16, 20:25, 15:10).

Děkujeme všem borcům za předvedenou hru a všichni víme, že máme ještě hodně práce, aby celková hra byla lepší.

Trenéři: Petr Vydra a Karel Janeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *