Krajský přebor čtyřek- Králův dvůr (19.11.2023)

Druhé kolo krajského přeboru čtyřek středočeského kraje se odehrálo 19. 11. 2023. Tentokrát byla pořadatelem TJ Králův Dvůr, která turnaj naplánovala do krásné nové haly v Chýni asi 20 km od Berouna. Naši borci, na základě výsledků z minulého turnaje, kde skončili devátí, hráli ve skupině C, společně s týmem Kralup nad Vltavou a Odolena Voda B.

K prvnímu utkání nastoupili naši borci proti týmu Kralup. To bylo ale asi tak všechno, co se našim podařilo, neboť soupeři stačilo přendavat balon přes síť. Naši borci, bohužel, nehráli a pokud ano, tak se objevovaly nepřesnosti. Balony padaly mezi borce, kteří si navzájem uhýbali a pokud už soupeř udělal chybu, naši borci hned zkazili podání. V prvním setu jich bylo více než deset. Zákonitě následovala prohra 0:2 (17:25, 19:25)

Ve druhém zápase proti týmu Odolena Voda nenastala ve hře téměř žádná změna, jen soupeř byl šikovnější a využíval více naší nepozorností. Nic nezměnil ani fakt, že se na hřišti v obou zápasech vystřídali všichni hráči, následovala tedy prohra 0:2, po setech 19:25, 13:25.

Tato prohra ve skupině nás opět srazila do bojů pouze o 7-9 místo. První zápas proti Kladnu B jsme sice kazili méně podání, ale opět hráči očekávali, že bude hrát ten druhý. Nedonutili jsme soupeře k chybám, a naše hra probíhala tak, že jsme všechny balony dávali soupeřům zadarmo přímo do ruky. Opět tedy následovala prohra 0:2, po setech 10:25, 13:25.

Poslední zápas proti Kladnu A měl dobrý úvod, naši borci si získali na začátku vedení, bohužel v koncovce polevili, a tak jsme se o vývoj setu báli. Nicméně díky náskoku jej vyhráli v poměru míčů 25:21. Druhý set byl více méně ve starých kolejích. Borci nastoupili na kurt uspokojeni výhrou z prvního setu a očekávali, že další výhra přijde sama, divili se, že nepřišla a set prohráli 14:25. Rozhodla tedy zkrácená hra, kde se nakonec štěstí přiklonilo na naši stranu a borci vyhráli 16:14. Za celý den tedy alespoň jeden vyhraný zápas 2:1.

Upřímně řečeno, předvedený výkon jsme nečekali, což nás trenéry hodně nepříjemně překvapilo a můžeme jenom doufat a změnit trénink, aby to bylo příště lepší.

Na závěr jen konstatování, že v tomto turnaji jsme opět skončili na devátém místě, hůře už to naštěstí díky systému nešlo.

 

Trenéři: Petr Vydra, Karel Janeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *