Krajský přebor čtyřek- Klatovy (12.11.2023)

V neděli 12. 11. 2023 se odehrálo 2. kolo krajského přeboru čtyřek plzeňského kraje. Turnaj se tentokrát hrál v hale volejbalového klubu Klatovy. Protože zaúřadovala v našem týmu nemocnost, do Klatov jelo nakonec pouze 6 borců, Jakub Schejbal, Filip Uhlík, Daniel Juhás, Michal Bouše, Zdeněk Vozár, Vasyl Marina. Kromě našeho týmu se turnaje zúčastnilo družstvo Mirošova a dvě družstva místních Klatovských.

Turnaj začínal až v 9:30, takže jsme měli časový komfort pro přesun a přípravu. K prvnímu zápasu nastoupili naši borci proti týmu Mirošova. Ačkoli naši borci soupeře přehráli 2:0, díky tomu, že soupeř udělal více hyb, opakuje se u našich borců stále stejný problém a tím je podání. Úder, na který mají všichni čas a nejsou stresování, naši borci prostě kazí i přesto, že se mu na trénincích intenzivně věnujeme.

Dalším soupeřem byl tým Klatov A. V prvním setu naši dominovali ve hře, druhý set podcenili, opět začali více kazit podání, a tak jej prohráli. Rozhodoval tedy tie-break, který naši borci dovedli k vítěznému konci. V tomto zápase už ale bylo vidět i pestřejší výměny s rozehrou na tři údery a zakončené smečí, nicméně ani tým Klatov se nedal zaskočit, a tak se míč několikrát přehrával na stranu soupeře.

K poslednímu zápasu nastoupili naši borci proti týmu Klatov B. Zde se projevila větší šikovnost i pozornost na naší straně. Zápas skončil výhrou našich 2:0.

Děkujeme všem borcům za předvedou hru, ale zejména za jejich zájem. Nicméně máme ještě společně na čem pracovat.

Trenéři: Petr Vydra, Karel Janeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *