Městský přebor trojic (7. 10. 2023)

Jako každý rok, i letos hrajeme městský přebor trojic plzeňského kraje. V této soutěži máme přihlášeny dva týmy našich borců i přesto, že převážná část ostatních týmů je dívčích. První turnaj se odehrál v sobotu 7. 10. 2023 a sloužil pro rozřazení do skupin podle výkonnosti.

První družstvo USK A, ve složení Vítek Martínek, Bohumil Skala, Maxim Skygan, Jaroslav Duchek a Michal Bouše bylo nalosováno do skupiny A kde odehrálo celkem 6 zápasů. Ačkoli se jednalo o první turnaj sezony tak jsme přeci jenom čekali lepší vystoupení našich borců. Ve hře bylo příliš lehkomyslnosti, mnoho vlastních chyb, zkažených servisů a nepozornosti. Z šesti zápasů pouze jeden vyhráli, tři remizovali a dva prohráli, což není uspokojivé.

Družstvo USK B hrálo ve složení Zdeněk Vozár, Vasyl Maryna, Michal Dvořák, Marek Dvořák, Jirka Šemora a bylo nalosováno do poslední skupiny D, kde je také čekalo 6 zápasů. V prvním zápase s Klatovy D se borcům dařil servis, snad borci ani jeden nezkazili, a proto porazili soupeře v poměru 2:0. V dalším zápase s Rokycany D se sice podání dařilo, bylo vidět i více mezihry, ale občas se objevila chyba. I tak to byl vyrovnaný zápas, který skončil 1:1. Další čtyři zápasy byly ve znamení chyb jak na servise, tak na příjmu. Pozornost, když měl balon soupeř, byla slabší, a k tomu lze připočíst chyby v mezihře. Soupeři naopak měli jak techniku, tak pohyb na hřišti lepší, a tak přišly neodvratně prohry v poměru 0:2 s Lokomotiva F, Lokomotiva D, Vejprnice A, Lhota A.

Co nás ale nejvíce zaráží je skutečnost, že většina borců hned po zápase utíká do šatny ke svým mobilním telefonům a náruživě je začínají mačkat. Nezajímá je hra na ostatních hřištích, zajímá je jejich displej a možnost resetovat hru, nebo obnovit si život, když v telefonu dojde. Bohužel, to takto v životě nefunguje a resetovat zápas nelze. Navrhujeme, aby si borci na další turnaje brali karty, nebo třeba kostky, aby se bavili společně s týmem. My bychom mobily vybrali a vrátili borcům na konci turnaje, nebo v neodkladných záležitostech. Ostatně informace od nás dostáváte, případně nás není problém kontaktovat.

Nicméně my jsme přesvědčeni, že máme na čem v trénincích pracovat a doufáme v lepší výsledky příště. Děkujeme všem za reprezentaci klubu.

Trenéři Petr Vydra, Karel Janeček.

« z 12 »

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *