Krajský přebor (19.02.2023)

V neděli 19. 2. 2023 bylo odehráno  5. kolo krajského přeboru mladších žáků plzeňského kraje. Tento turnaj jsme pořádali my  klub USK Slavia Plzeň. Zorganizovali jsme turnaj na Bolevecké základní škole. I přesto, že byli v Plzni a okolí jarní prázdniny se turnaje zúčastnilo 5 družstev. USK A, USK B, Mirošov, Klatovy A a Klatovy B.

Družstvo USK A ve složení Šimon Jáchim, Josef Perk, Pavel Šemora, Olivier Kust, Jáchym Kouba hrálo útočný volejbal. Na podání se dařilo hrát tvrdě a riskovat, to soupeřům způsobovalo problémy na příjmu. Úspěšné byli smeče většina skončila bodem. I přes to, že při utkání s USK B byli nějakou dobu duchem jinde se povedlo všechny soupeře porazit 2:0. Pochvalu zaslouží zejména týmová hra, bojovnost, kdy jeden napravoval chybu druhého.

Družstvo USK B ve složení František Les, Jakub Schejbal, Michal Bouše, Filip Uhlík se také snažilo o útočný volejbal na tři. K úspěchu chybělo jen více zkušeností. Chyby na příjmu občas chyby na podání i na útoku vedli k prohrám. Nicméně je třeba ocenit snahu o hru na tři i o obětavost při hře. Borci se také přesvědčili, že zápas se nevyhraje sám, i když se vede třeba pořád hrát.

Gratuluji borcům za předvedený výkon i reprezentaci klubu.

 

Trenéři:

Petr Vydra, Pavel Šemora

« z 9 »

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *